Je browser lijkt geen JavaScript te ondersteunen of JavaScript is uitgeschakeld. Dit kan problemen en onverwacht gedrag in de applicatie veroorzaken. Upgrade je browser of schakel JavaScript in.

Functionaliteiten | MyMentality

Functionaliteiten

myMentality biedt op eenvoudige, veilige en betrouwbare wijze toegang tot o.a. het eigen dossier, online behandelingen, ROM-vragenlijsten, postbus, agenda, zorgrelaties, dagboeken en de eigen gegevens.


 • Agenda
  Met de module ‘Agendabeheer’ krijgt de cliënt direct inzage in geplande afspraken en heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen of te verzetten. Dankzij de directe koppeling met het EPD vallen afspraken direct door in het cliëntenportaal en vice versa. Dit bespaart cliënten en medewerkers veel tijd en is met oog op het personeelstekort en de besparingen in de zorg een aanwinst voor elke zorginstelling.

 • Dossier
  Iedere zorginstelling is verplicht een dossier van iedere cliënt bij te houden en iedere cliënt heeft het recht om dit dossier in te zien. De module ‘Dossier’ stelt cliënten in staat overal en op elk moment online toegang tot de eigen zorggegevens te kunnen verschaffen, zoals een IBP (individueel behandelplan), brief van de huisarts, labuitslagen e.d. Zo is de cliënt optimaal betrokken en kan een actievere rol spelen in het eigen behandelproces, hetgeen bijdraagt aan de zelfredzaamheid en de regie over de eigen zorg.

 • ROM Vragenlijsten
  De ROM-vragenlijsten zijn onderdeel van het cliëntenportaal. Dankzij de naadloze integratie hoeven cliënten voortaan niet meer op verschillende applicaties in te loggen. Deze cliëntgerichte, laagdrempelige en eenvoudige manier van werken zorgt voor rust bij de cliënt die hiermee inzicht heeft in de status van zijn vragenlijsten. Dit draagt bij aan een verhoogde respons.

 • Online behandelingen
  MyMentality bevat een breed aanbod online behandelprogramma’s. Deze programma’s zijn ontwikkeld door professionals uit de GGZ. De cliënt kan snel en eenvoudig zelf aan de slag met de online programma’s. Alle activiteiten die door een cliënt voor een zorgverlener inzichtelijk worden gemaakt, worden getoond in het zorgverlenergedeelte van myMentality (alsmede in het EPD). Met behulp van feedback kunnen de hulpverlener en cliënt online over de voortgang en resultaten discussiëren.

  Nieuw Met het recent ontwikkelde onderdeel CMS heeft u ook de mogelijkheid om zelf online behandelingen te ontwerpen en kunt u deze inzetten als behandeling.

 • Dagboeken
  Met de module 'Dagboeken' heeft de cliënt een breed-scala aan dagboeken tot zijn beschikking, van stemmingsregistratie tot activiteitenregistratie, van gedachtenschema's tot ontspanningsregistratie. Wij geloven in eigen regie voor de cliënt en stellen daar ook de tools voor ter beschikking. De client voert de regie over de resultaten en bepaalt of deze informatie gedeeld wordt met betrokken zorgverleners. De resultaten uit deze dagboeken bieden daarnaast de perfecte basis voor zorgverlenes om vroegtijdig problemen te signaleren.

 • Postbus
  De postbus is een digitaal communicatieplatform voor cliënten en zorgverleners. Deze module maakt het mogelijk om op een eenvoudig en veilige wijze te communiceren rondom een specifieke zorgvraag. Omdat deze module asynchroon werkt (de zorgverlener en de cliënt hoeven niet tegelijkertijd achter de PC te zitten), biedt dit de mogelijkheid om vragen en antwoorden via een beveiligde omgeving uit te wisselen op een plaats en tijdstip dat hen schikt.

 • Zorgrelaties
  De module ‘Zorgrelaties’ biedt cliënten inzage in wie er bij zijn/haar behandeling betrokken is en vanuit welke functie. Daarnaast worden ook de actuele contactgegevens vanuit het EPD in het online cliëntenportaal getoond. Cliënten kunnen met iedere zorgrelatie communiceren binnen de beveiligde omgeving.

 • Profiel
  Door middel van de module 'Profiel' kan de cliënt in zijn/haar profiel persoonlijke gegevens inzien zoals deze geregistreerd zijn in het EPD. Door middel van een wijzigingsverzoek kunnen deze gegevens aangepast worden en indien wenselijk vallen deze wijzingen direct door naar het EPD.

© myMentality VOF | 2014 - 2021 | onderdeel van Turn2media