Je browser lijkt geen JavaScript te ondersteunen of JavaScript is uitgeschakeld. Dit kan problemen en onverwacht gedrag in de applicatie veroorzaken. Upgrade je browser of schakel JavaScript in.

Over | MyMentality

Over myMentality

myMentality, hét cliëntenportaal voor de Geestelijke Gezondheidszorg, kenmerkt zich door de gebruiker centraal te stellen. Dit doen wij door naast de functionaliteiten die het portaal biedt ook te kijken naar wat een gebruiker wil en kan. Immers niet iedere gebruiker is hetzelfde en daarom bieden wij u de mogelijkheid om (zorgverlener- en cliënt)profielen te definiëren met bijbehorende rechten en toegangsmogelijkheden.

Hiermee legt myMentality de focus op ‘wat iemand wil en kan’ en is gericht op optimale samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn.

Voor cliënten

Belangrijk voor de kwaliteit van leven zijn twee kernbegrippen: vitaliteit en welbevinden. Voor deze begrippen speelt het behouden en versterken van de zelfredzaamheid een belangrijke rol. Hoe groter de zelfredzaamheid, des te beter, over het algemeen, de (ervaren) kwaliteit van leven. Dankzij myMentality ervaren cliënten meer verantwoordelijkheid en regie over de eigen zorg, hetgeen bijdraagt aan gedragsverandering. Wij geloven in een omgeving waar cliënten de persoonlijke zorggerelateerde informatie en ondersteunende tools kan terugvinden, afgestemd op wat iemand ‘wil’ en misschien belangrijker nog wat iemand ‘kan’.

Voor zorgverleners

Werken met myMentality is makkelijk, intuïtief en laagdrempelig en u kunt snel voor uw cliënten aan de slag met kant-en-klare behandelmodules en dagboeken. U heeft de mogelijkheid om een aanbod samen te stellen die past bij de hulpvraag, wensen en behoeften van uw cliënten. Met myMentality kunt u door middel van inzage in resultaten beter zicht krijgen op de gesteldheid van uw clienten, hetgeen ertoe leidt dat uw zorg voor uw cliënten beter kunt afstemmen.

Voor participanten

Met myMentality kunnen participanten, op uitnodiging van cliënt, actief deelnemen aan en invloed uitoefenen op de zorg voor de cliënt. Denk hierbij aan inzage in dossierstukken, signaleren in het online signaleringsplan, inzage in behandelmodules en communiceren met de cliënt.


© myMentality VOF | 2014 - 2021 | onderdeel van Turn2media