Je browser lijkt geen JavaScript te ondersteunen of JavaScript is uitgeschakeld. Dit kan problemen en onverwacht gedrag in de applicatie veroorzaken. Upgrade je browser of schakel JavaScript in.

Over | MyMentality

Over myMentality

Bij MyMentality staat de gebruiker centraal. Ons portaal biedt diverse functionaliteiten en houdt rekening met de individuele wensen en mogelijkheden van elke gebruiker. Omdat iedereen anders is, bieden we de optie om zowel zorgverlener- als cliëntprofielen aan te maken, elk met specifieke rechten en toegangsmogelijkheden.

MyMentality focust op 'wat iemand wil en kan', en bevordert een optimale samenwerking tussen alle betrokkenen. Ons platform is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers te voldoen, waardoor zowel zorgverleners als cliënten een persoonlijke en effectieve ervaring krijgen.

Voor cliënten

Vitaliteit en welbevinden zijn essentieel voor een goede kwaliteit van leven. Zelfredzaamheid speelt hierbij een cruciale rol; hoe meer zelfredzaamheid, hoe beter de ervaren kwaliteit van leven. Met MyMentality ervaren cliënten meer verantwoordelijkheid en regie over hun eigen zorg, wat leidt tot positieve gedragsverandering.

Wij geloven in een omgeving waar cliënten persoonlijke zorginformatie en ondersteunende tools kunnen vinden, afgestemd op zowel wat iemand 'wil' als wat iemand 'kan'. MyMentality zet in op het versterken van zelfredzaamheid, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Voor zorgverleners

Werken met MyMentality is eenvoudig, intuïtief en toegankelijk. U kunt snel aan de slag met kant-en-klare behandelmodules en dagboeken voor uw cliënten. Dit biedt u de flexibiliteit om zorg op maat te bieden, afgestemd op de specifieke hulpvraag, wensen en behoeften van uw cliënten.

Dankzij de inzage in resultaten krijgt u een beter beeld van de gesteldheid van uw cliënten, waardoor u uw zorg nauwkeuriger kunt afstemmen. Met MyMentality wordt het zorgproces efficiënter en effectiever, met een focus op het bieden van zorg die perfect aansluit bij de individuele behoeften van uw cliënten.

Voor participanten

Met MyMentality kunnen participanten, op uitnodiging van de cliënt, actief deelnemen aan en invloed uitoefenen op hun zorgtraject. Dit omvat onder andere; inzage in dossierstukken, bijdragen aan het online signaleringsplan, toegang tot behandelmodules en communicatie met de cliënt of zorgverlener.

MyMentality bevordert een collaboratieve benadering van zorg, vergroot de betrokkenheid van participanten en verrijkt de zorgervaring van de cliënt door bredere ondersteuning en samenwerking.


© myMentality | 2014 - 2024 | onderdeel van Turn2media B.V.